Empresa

Qui sóm

I.M.D

L’empresa INSTAL.LACIONS I MANTENIMENTS DARO SL. està ubicada en la localitat de FORALLAC, província de Girona. (La Costa Brava)

INSTAL.LACIONS I MANTENIMENTS DARO SL. va ser constituïda el 04/04/2013 amb l’objectiu de la realització i manteniment d’instal·lacions d’aigua, llum, calefacció i de tota classe d’instal·lacions en general. Es dedica a l’activitat CNAE d’Instal·lacions elèctriques en general, instal·lacions de xarxes telegràfiques, telefòniques, telefonia sense fils i televisió.

IMD neix fruit de l’agrupament d’un grup de persones jove però qualificat i amb una dilatada experiència en el món de les instal·lacions.
El nostre mercat es basa en l’àmbit domèstic. També oferim els nostres serveis a clients del sector industrial i terciari.
El bon servei i la professionalitat s’uneixen per assolir els reptes i projectes més ambiciosos amb il·lusió i seriositat.
El nostre objectiu és la tranquil·litat dels nostres clients mitjançant un servei ràpid i professional amb totes les garanties d’un personal qualificat i responsable.

 

Joan Muñoz
Gerent
joan@imd.cat
Engracia Lario
Administració
info@imd.cat
Gildo Lopez
Operari Of.1
info@imd.cat
Ferràn Viu
Operari Of.1
info@imd.cat
Josep Morcillo
Operari Of.1
info@imd.cat
Trúca'ns
Número Oficina
972 64 68 32

DILLUNS - DIJOUS

8:00 - 13:00 i de 15:00 - 18:00

DIVENDRES

8:00 - 16:00